Om os

Vores historie

"Bed & Bath textile startede da jeg selv var på jagt efter noget lækkert sengetøj, som jeg ikke skulle betale en formue for. Jeg synes at kvaliteten og udvalget i de generiske sengetøjsbutikker og supermarkeder var for kedeligt og jeg ville ikke kaste mange penge efter designersengetøj. Jeg tænkte, det må da kunne gøres både bedre og billigere og det var grundtanken til Bed & Bath textile"

- Mohsen Abid, CEO

 

Hos Bed & Bath textile har vi taget inspiration i forhold til designs og farver fra ekslusive designerbrands og skruet prisen helt i bund. Bliv dog ikke fortvivlet! Kvaliteten er mindst lige så god, og på mange produkter bedre end du kender det fra de populære mærker. Hvordan kan det være, spørger du måske. Det skyldes at vi har skåret alle mellemled fra i produktionen og står for alt fra bomuldsplukning, til garnvævning, til produktion af stoffet, selv, hvilket lader os skrue ned for prisen og op for kvaliteten. For godt til at være sandt? Prøv i 30 dage og få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Hvem er vi?

Hos Bedandbathtextile bestræber vi os efter to ting: bæredygtighed og høj kvalitet. Du kan derfor handle med god samvitighed og være helt sikker på at produktet er udarbejdet under gode forhold både for miljøet og produktet. Samtidig er alle vores produkter BCSI certificeret, så du også kan vide dig sikker på at arbejdsforholdende for arbejderne på fabrikken og markerne er gode og ordentlige.

Vi har gjort alt for at gøre din handel online så behagelig så mulig. Skulle der være det mindste sidder vores kompetente kundeservice klar til at hjælpe dig. Det er nemlig meget vigtigt for os om du er tilfreds både med produktet og ikke mindst servicen. Vores mål er at der ikke skal være forskel på servicen ved online handel og køb i butik. Det skal bare spille!

Hvad laver vi?

Bed & Bath textile er din lokale tekstilspecialist, bare online! Vi har et bredt sortiment indenfor tekstilprodukter til hjemmet, og vi forsøger hele tiden at holde os opdateret med de nyeste trends, farver og designs indenfor sengetøj, håndklæder og badekåber.

Bliv inspireret af vores galleri forneden